Bezoeker

Je kunt tijdens je reis door Oeganda/Kenia het hospice in Tororo ook bezoeken. Je kunt enkele dagen tot maximaal twee weken een bezoek brengen Hospice Tororo.

Tijdens je bezoek ben je welkom om met de teams mee te gaan op patiënten bezoeken. Je komt in lokale ziekenhuizen en klinieken en je krijgt een kijkje in het leven van Oegandezen. Hoe wonen en leven mensen rondom Tororo, wat is voor hen belangrijk en hoe wordt er met gezondheid, ziekte en sterven omgegaan.  Ga mee en zie de schitterende natuur in combinatie met het dagelijkse leven in de gemeenschappen rondom Tororo.

Kosten:
Je hoeft ons niet te betalen om mee te mogen, maar alle kosten die extra gemaakt moeten worden om mee te kunnen, zijn wel voor eigen rekening. Denk hierbij aan het huren van een brommertaxi als de auto niet beschikbaar is. Ook accommodatie, maaltijden en andere bijkomende kosten zijn voor eigen rekening.

Een financiële donatie is niet verplicht, maar wel welkom om de zorg van Hospice Tororo verder te kunnen ontwikkelen en verbeteren. Samen met je kunnen we kijken hoe het geld het best wordt besteed.  Wil je meer informatie over het werk van het hospice en hoe je het beste geld kunt inzamelen, neem dan contact op met onze Nederlandse partner organisatie Okusubira via okusubira@gmail.com
NB: Alle publicaties omtrent inzamelingsacties dienen eerst goedgekeurd te worden door Okusubira.